Hopp til innholdet

Invester i morgendagens innovasjon og fremtidens internett

Innovasjon er et nytt eller vesentlig endret produkt eller tjeneste som blir introdusert i markedet. En innovasjon kan bygge på ny kunnskap, kreative idé eller oppfinnelse.

Metaverse

Da teknologigigant Facebook skiftet navn til Meta høsten 2021 var det for å gjenspeile det de selv kalte for en «Metaverse-satsing». Med det ble «Metaverse» et av de mest omtalte begrepene i verden, og det er nå av flere eksperter og analytikere vurdert som «fremtidens internett».

Er også du en av dem som lurer på hva et metavers er og hvorfor det er så mye hype rundt det? Da er du ikke alene, og i denne artikkelen får du svar på alt som omhandler det mye omtalte teamet.

Desentralisert finans (DeFi)

DeFi, eller desentralisert finans som det er en forkortelse for, har iløpet av de siste årene vokst frem som en økonomisk revolusjon. Mange mener konseptet er i ferd med å totalforandre dagens økonomi, og at det på sikt vil utkonkurrere det tradisjonelle banksystemet. 

Enkelt forklart muliggjør DeFi normale banktjenester, som pengeoverføringer og lån, bare at behovet for banken fjernes. Ifølge forkjemperne vil dette skape en mer åpen og rettferdig økonomi, hvor det er du selv som kontrollerer pengene dine. 

Web3-teknologi

Web3, eller web 3.0, er et begrep som har skapt mye debatt den siste tiden. Ideologien bygger på et åpent, rettferdig og demokratisk internett hvor det er forbrukerne som har all makt og kontroll. 

Selv om web3 nå beskrives som “fremtidens internett” eller “den neste fasen til internett”, er det ikke alle som er like overbevist. Så har web3 egentlig noe fremtid eller er det bare et moteord som vil visne med tid? 

Alternative investeringer

Har du litt ekstra penger som du ønsker å investere med, foruten aksjemarkedet? Det finnes flere alternative investeringer til aksjer, som kan resultere i en vel så god avkastning som du kan få ved å investere i aksjer. 

I denne artikkelen kan du lese om de beste investeringene til aksjer. Dette inkluderer alt fra crowdlending til eiendom til kryptovaluta. Les om mulighetene for å investere i andre alternative investeringer enn aksjer her. 

Innovasjon, idé

Hvorfor bruker store selskaper mye ressurser på forskning og utvikling?

Dette er for å kunne holde tritt med all den nye innovasjonen som entrer markedet.

Samfunnet har aldri vært i så stor endring som i de siste årene. Det vil derfor være ignorant å tro at internett ikke vil endres i årene som kommer.

Vi ønsker å fremme innsikt i ny teknologi og innovasjon samt vise hvordan man faktisk investerer i denne utviklingen.