Hopp til innholdet

Investere i eiendom kan være en god langsiktig investering.

Investere eiendom

Hvorfor investere i eiendom?

1) Eiendomsmarkedet har steget markant de siste årene

2) Du trenger kun skatte 22 prosent av inntektene du tjener på utleie

3) Du kan investere i eiendom gjennom bolig, fond og aksjer

Hvordan investere i eiendom?

Å investere i eiendom har gitt høy historisk avkastning over tid. I denne artikkelen kan du lese om det å investere i bolig er en god investering for deg.

Bergen, bolig, eiendom, investering

Investere i bolig med utleie?

Mange lurer på om man bør investere i en bolig med utleie. Finn ut hvor mye det koster, hva man kan tjene og hvor mye man må skatte av sin gevinst her.

Bergen, bolig, eiendom, investering

Investere i eiendom eller aksjer?

Det er mange meninger om man bør investere i bolig eller i aksjemarkedet. Her kan du lese om fordelene, ulemper samt hva som passer din investeringsprofil.

INVESTERING

Investere i eiendom

Å investere i eiendom i Norge, og i verden, har vært lønnsomt i lang tid. Boligprisene har over de siste 10-årene steget, noe boligeiere har nytt godt av. Dette er også en av årsakene til at flere har begynt å investere i eiendom, i motsetning til kun å kjøpe bolig for et sted å bo.

Spesielt når finansmarkedene er usikre, kan eiendomsinvesteringer være trygt. Som man har opplevd, har eiendomsprisene fortsatt å stige til tross for børskrakk, finanskriser og pandemi.

Stor verdiøkning i boligmarkedet

Siden 2000 og frem til siste kvartal av 2021 har verdiene til brukte boliger i Norge økt med 244 %. Dette er en årlig avkastning på over 10 %, kun ved å eie en bolig i Norge.

Dersom man også hadde eid for utleie, ville man fått leieinntekter i tillegg til boligens prisøkning. Det er derfor ikke så rart at flere har begynt å investere i eiendomsmarkedet.


«Å investere i eiendom kan være en smart investering i et usikkert marked. Det finnes flere måter å investere i eiendom på. Vi ønsker å gi deg kunnskap om eiendomsinvestering og risikoen det medfører.»

– Strategisjef, Investeringstips.

Invester i aksjer, fond og mer. Alle investeringer tas på egen risiko.

X