Hopp til innholdet

Investere i krypto

Krypto står for en ny teknologi og en innovasjon som kan bli viktig for fremtiden. I tillegg til at digitale valutaer blir mer brukt i samfunnet, har kryptovaluta også vist seg å være en god investering.

Gitt skyhøy avkastning

Å kjøpe kryptovaluta involverer høy risiko. Likevel er det en svært spennende investeringsform med et enormt gevinstpotensial. Derfor har populariteten økt og stadig flere velger å inkludere krypto i sin investeringsportefølje.

✔️ Svinger ekstremt mye i verdi
✔️ Kan gi enorme gevinster
✔️ Lavere skattesats enn aksjeinvesteringer

Krypto. Investeirngstips.

En svært risikofylt investering

Det er viktig å være klar over at kryptovaluta kommer med svært høy risiko. Digitale mynter kan gi en skyhøy gevinst, men kan også påføre store tap.

Ønsker du å investere i kryptovaluta, er det viktig å:

✔️ Være klar over risikoen på forhånd
✔️ Forstå hva du investerer i
✔️ Investere gjennom en sikker plattform

kryptovaluta risiko

Ønsker du oppdatert markedsinfo? Registrer deg på vårt nyhetsbrev!

Slik investerer du i krypto

I løpet av de siste årene har flere handelsplattformer kommet på banen, som gjør det enkelt å investere i kryptovaluta. Dette har gjort det enklere for alle å ta del i markedet. Hvilken handelsplattform du bruker og hvilken kryptovaluta du kjøper vil ha en stor innvirkning på din potensielle avkastning. Husk å gjøre grundig research før du går i gang med å investere. Slik kommer du i gang:

1. Finn en handelsplattform

Først må du finne en plattform hvor du kan handle kryptovaluta fra. Hvilken plattform du velger bør avhenge av utvalg av kryptovalutaer, brukervennlighet og priser.

2. Velg hvilken krypto du vil kjøpe

Ønsker du primært å investere i Bitcoin og/eller Ethereum, eller vil du også inkludere andre digitale mynter i din portefølje? Husk å lese deg opp om de ulike kryptovalutaene før du går i gang med kjøpet!

3. Kjøp krypto

Siste steget er å kjøpe kryptovaluta for det beløpet du ønsker. Du velger selv hvor mye du vil investere for. Men siden kryptovaluta kommer med høy risiko, kan det være lurt å ikke ha en for stor andel krypto i en portefølje.

Vi anbefaler Crypto.com

Crypto.com er en internasjonal kryptobørs. Her har du tilgang til et stort utvalg av kryptovaluta og kan veksle digitale mynter med vanlig fiat-penger, som euro eller dollar. Plattformen bidrar til å gjøre kryptoinvesteringer lett tilgjengelig, uavhengig om man ønsker å investere i Bitcoin eller mindre kjente kryptovalutaer. Det er også enkelt å oppbevare myntene og du kan overføre eller ta ut pengene fra plattformen når du selv ønsker.

Investeringstips. Crypto.com

I løpet av de siste årene har det også blitt mer og mer vurdert som en viktig del av samfunnet. Med krypto har det vokst frem nye innovasjoner, som desentraliserte finanstjenester, virtuelle versjoner av internett, digitale kunstverk pluss mer.

Er krypto fremtiden?

Bitcoin (BTC) er den desidert største kryptovalutaen på markedet. I motsetning til tradisjonelle valutaer, vil man ikke kunne printe opp flere BTC.

Dette gjør at det er et begrenset antall mynter på markedet, som har ført til at prisene har steget voldsomt siden mynten ble lansert. I tillegg vil dette hindre inflasjon.