Hopp til innholdet
Investere, aksjer, økonomisk frihet

Å investere i aksjer har gitt god avkastning over tid.

økonomisk frihet, aksjer, investering, tid, frihet, økonomi

Hvorfor investere i aksjer?

Å investere i aksjer har gitt god avkastning over tid. Derfor kan det være lurt å sette pengene sine i aksjemarkedet kontra å ha pengene ligge i banken. Les om hvordan du investerer her.

Hva er en aksje?

Lær hva en aksje er samt hvorfor det kan være en lønnsomt måte å spare penger på. Det første steget for å starte å investere er å bygge opp din kunnskap rundt aksjemarkedet.

Kjøpe aksjer, Apple, aksje

Hvordan kjøpe aksjer?

Å komme i gang med å investere i aksjer er enklere enn mange tror. Lær alt du trenger å vite for å komme i gange med å kjøpe og selge aksjer i denne artikkelen.

aksjer, aksjemarkedet, USA

Lag en aksjeportefølje

For å ta del i verdiskapningen som skjer i aksjemarkedet samt redusere risikoen for tap, er det lurt å bygge en solid aksjeportefølje. Les hvordan du gjør det her.

INVESTERING

Investere i aksjer

Man kan ha ulike insentiver for å investere i aksjemarkedet. For mange er det en interesse for å dypdykke i markedet og på selskapsnivå, som gir en bredere forståelse for hvordan samfunnet fungerer. For andre kan det utelukkende være for å skape en bedre økonomi for seg og sin familie.

Din interesse for å investere vil være med på å påvirke hva slags type investor du er. I Investeringstips ønsker vi å legge til rette for alle personer; enten du er en aktiv investor med høy risiko eller en passiv investor som tenker langsiktig.

Aksjer, vokser, portefølje

Aksjemarkedet har gitt langt bedre avkastning

Hvis man, over tid, velger å la pengene ligge i banken kan man gå glipp av verdiskapningen som skjer i aksjemarkedet.

De siste 10-årene har aksjemarkedet levert god årlig avkastning. Du ville dermed ha sittet igjen med mye mer penger dersom du investerte i aksjemarkedet for 20 år siden sammenlignet hvis du kun fikk renter fra banken.


«Å investere skal kjennes trygt og sikkert. Derfor håper jeg å kunne bidra til kunnskap og forståelse rundt smart sparing og investering.»

– Daglig leder, Investeringstips.

Invester i aksjer, kryptovaluta og fond Prøv eToro