Hopp til innholdet
Hjem » Innlegg » Defero bytter navn til uScore

Defero bytter navn til uScore

uScore kredittscore

Defero bytter navn til uScore. Til tross for navnebytte vil det ikke bli noen endringer for deg som kunde. De vil fortsette å tilby alle kunder tilgang, innsikt og kontroll over sin økonomiske kredittscore. 

Hvorfor har Defero byttet navn til uScore?

uScore skriver i en pressemelding at selskapet har vokst betydelig i løpet av de siste fire årene. De befinner seg nå i Norge, Sverige, Danmark og Finland. I disse fire landene har de totalt 670 000 medlemmer. 

I takt med ekspansjonen, ønsker de å forene merkevaren på tvers av alle markeder og skape en felles identitet. uScore vil representere hva selskapet tilbyr og hva man kan forvente som kunde, nemlig få tilgang til «din score». 

Til tross for at Defero har byttet navn til uScore, vil det ikke være noen endringer for nåværende eller nye kunder. De vil fortsette å gi sine kunder tilgang, innsikt og kontroll over sin økonomiske score, som kan bidra til å ta smartere økonomiske beslutninger. 

uScore kredittscore

uScores milepæler de siste fire årene

uScore har på mange måter revolusjonert markedet i løpet av sine fire korte år. Dette er en kort oppsummering av hva selskapet har bidratt til:

  • Over 160 000 medlemmer har spart penger på å bruke uScores tjenester
  • Ved bruk av funksjonene «budsjett», «min gjeld» eller «tilbud» har kunder redusert sine kostnader med opptil 7000 kroner per måned. 
  • Mer enn 50 % av uScores medlemmer har fått bedre kontroll over sin personlige økonomi etter å ha brukt tjenester. 
  • De har bidratt til at over 800 millioner kroner i lån har fått en bedre rente.

Dette får du med uScore

Har du noen gang lurt på hva bankene ser etter når de skal gi deg et lån? Eller hva din kredittscore ligger på etter at banken har utført en grundig sjekk av din økonomi?

Med uScore får du svaret på nettopp dette. uScore er et helnorsk tech-selskap som analyserer brukernes økonomi og gir dem en kredittscore ut fra dette. Basert på denne scoren vil du få en bedre forståelse for hvor god økonomi du har og hva slags rente du kan få på visse lån, som f.eks. boliglån eller forbrukslån

Kredittscoren du mottar kan også benyttes til å reforhandle med bankene, som igjen kan oppnå en bedre rente på lånet. 

Dette er noen av funksjonene du får tilgang til via uScore:

  • En grundig kredittscore-sjekk basert på din privatøkonomi. Du blir varslet dersom økonomien endrer seg eller om du på et tidspunkt har en bedre sjanse til å få et bedre lån enn du har på nåværende tidspunkt.
  • Spesialtilpassede tips om hva slags grep du kan foreta for å forbedre din økonomi. De analyserer blant annet din gjeld og viser hva du bør legge vekt på for å bedre økonomien. 
  • Hvis du velger å betale for deres tjeneste, vil du også beskytte deg selv mot ID-tyveri. 

Tjenesten til uScore vil fortsette å være gratis

Til tross for at Defero har byttet navn til uScore, vil deres tjenester fortsette å være gratis. Ja, du kan velge å kjøpe et premium-abonnement, men dette er ikke nødvendig for å motta flesteparten av deres tjenester. 

Men, hvorfor vil uScore tilby sine tjenester gratis?

Svaret er enkelt: Dersom du takker ja til et lånetilbud som du har søkt på gjennom uScore, vil de motta en provisjon fra banken. Dette gir dem penger i kassen, samtidig som du reduserer forbruket. 

Defero bytter navn til uScore

Mye penger å tjene med uScore

Flere nordmenn taper tusenvis av kroner ved å ikke ta noen grep rundt sin økonomi. Mange takker ja til først lånetilbud de får, og betaler ned jevnlig uten å tenke over at rentene stiger. I tillegg forbedres ofte økonomien over årene, som gjør at man også har muligheten til å få et lån med vesentlig bedre rente. 

For mange kan det være ubehagelig å ringe banken for å forhandle om renten sin. Da kan du heller la uScore gjøre jobben for deg, uten at du trenger å gå gjennom prosessen selv. 

Har du ikke lyst til å bytte bank? Dette trenger du nødvendigvis heller ikke gjøre. uScore bruker nemlig informasjonen din til å også forhandle med banken du allerede har. Det betyr at du kan opprettholde ditt lån, kun at utgiftene reduseres. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *