Hopp til innholdet
Hjem » Innlegg » uScore anmeldelse: Få kredittscore og sammenlign lånetilbud helt gratis

uScore anmeldelse: Få kredittscore og sammenlign lånetilbud helt gratis

Defero anmeldelse

Din kredittscore vil avgjøre om du får innvilget en lånesøknad samt betingelsene du får på lånet. Å ha et bevisst forhold til sin kredittscore vil øke sjansen for å få bedre lånevilkår.

Hos uScore, tidligere Defero, får du full oversikt over din data, kredittscore, privatebudsjett og gjeldssituasjon helt gratis. På den måten vil du ha gode kort på hånden når du skal forhånde om vilkår hvis du skal søke om et nytt lån eller reforhandle et lån du allerede har. 

uScore er Norges mest komplette økonomitjeneste med over 140.000 brukere. I denne artikkelen kan du lese vår uScore anmeldelse, fordeler og ulemper med uScore og hvorfor så mange velger å benytte seg av deres tjenester.

Hva er uScore? 

uScore, som nylig har byttet navn til Defero, er en helnorsk, fintech-aktør. De tilbyr blant annet en tjeneste for privatpersoner som ønsker en kredittsjekk ut fra sin økonomi. Basert på kredittsjekken vil man finne ut hva slags renter man kan få på ulike lån. Kredittsjekken er basert på hva de forskjellige bankene bedømmer deg med når de tilbyr en låneavtale. 

Dette er noe man får fra tjenesten til uScore:

  • Kredittscore-sjekk: Som medlem av uScore vil man få en konstant overvåking av din kredittscore. Du vil også få varsling dersom din økonomi har endret seg og personaliserte økonomiske råd og tilbud.
  • Tips til å håndtere gjelden: Basert på dine opplysninger vil uScore analysere din gjeld og vise de hvilke lån du bør kvitte deg med for å kunne få en bedre økonomi eller bedre lånevilkår.
  • ID-sikkerhet: Med deres betalingstjeneste vil de hjelpe deg med å unngå ID-tyveri. uScore ID-sikkerhet lar deg overvåke e-postadresser, telefonnummer, kredittkort, kontonummer, førerkort, passnummer, personnummer og internasjonalt bankkontonummer. 

Er uScore trygt eller er det svindel?

Det er ingen tvil om at tjenesten uScore tilbyr er trygg å bruke, og selskapet har blitt omtalt i blant annet Finansavisen og Nettavisen. uScore har et samarbeid med Creditsafe, som er verdens mest brukte kredittbyrå. 

For å benytte seg av uScore, logger man seg inn gjennom BankID. All dataen er kryptert og det er kun du som kan se dataen. 

Som kunde kan du derfor være sikker på at uScore er pålitelig å bruke. I en tid hvor renten stiger, kan man spare mye penger ved å benytte seg av deres tjeneste. 

uScore anmeldelse gratis og uforpliktende kredittscore

uScore anmeldelse: Er Defero gratis?

Selv om uScore tilby et premium abonnement, er de aller fleste tjenestene uScore tilbyr gratis. Årsaken til at uScore er gratis er at de får betalt dersom du takker ja til et lånetilbud fra en bank eller en leverandør gjennom uScore. 

Siden mange nordmenn i dag ofte sier ja til det første lånetilbudet man får, har man ofte mye å tjene ved å få flere lånetilbud fra flere aktører gjennom uScore. Dette er dermed en vinn-vinn situasjon for både selskaper og deres kunder.

Det premium abonnementet tilbyr er å overvåke deg mot ID-tyveri, unngå reklame samt få en realistisk markedsverdi på din bolig og bil.  

Øk sjansen til å få lånetilbud

Gjennom samarbeid med gjeldsregisteret, som har oversikt over all usikret gjeld, vil du få full oversikt over aktive kredittkort, forbrukslån og annet kreditt som du kan ha. 

Ved å analysere din økonomi vil uScore komme med tips til hvordan du blir kvitt unødvendig gjeld. Ut fra din kredittscore vil de også kunne komme med andre lånetilbud som har vesentlig bedre lånevilkår enn du har i dag. 

Benytter du uScore når du skal søke om lån, vil du kunne ha muligheten til å spare mye penger, enten ved et bedre lånetilbud når du søker om et lån eller bedre rente ved reforhandling av nåværende låneavtale. 

Defero uScore anmeldelse - kredittsjekk helt gratis og uforpliktende

Få lånetilbud basert på din økonomi

Har du noen gang lurt på hvorfor du ikke har fått innvilget en søknad om lån? Eller at du har dårligere rente sammenlignet med noen av dine venner? Hva slags låneavtale du får avhenger av mange ulike faktorer. Med uScore sin tjeneste kan du øke sjansen for at du får et godt lånetilbud. 

Ved å bruke uScore vil du har gode forhandligskort i samtale med banken hvis du skal søke om eller refinansiere ditt lån. De vil også gi deg ulike lånetilbud fra forskjellige banker, slik at du kan velge det lånet som har best vilkår. 

Med uScore får du tilbud på:

  • Boliglån
  • Billån
  • Forbrukslån
  • Refinansiering av lån

Sett opp ditt eget budsjett 

Å ha oversikt over egen økonomi er et av de enkleste måtene å spare penger på. uScore tilbyr sine kunder å sette opp sitt eget budsjett ved å føre inn inntekter, utgifter og gjeld. På den måten vil du få oversikt om din økonomi, og om du har muligheten til å spare eller om du eventuelt skulle gå i minus. 

Basert på denne informasjonen kan du tilpasse din økonomi for å bedre din helhetlige økonomi. Dashbordet oppdateres umiddelbart når du legger inn tall i budsjettet. 

Konklusjon av vår uScore anmeldelse

Ved å benytte seg av tjenesten til uScore, vil man enkelt se sin kredittscore, som er svært verdifull når man skal forhandle om lån, enten det gjelder til bolig, bil eller forbrukslån

De har også svært mange nyttige funksjoner, som å sette opp sitt eget budsjett eller å få informasjon om hvordan man kan forbedre sin økonomi

Ut fra kredittsjekken vil man også få presentert ulike lånetilbud fra forskjellige aktører. På den måten vil man kunne få et mye bedre lånetilbud enn om man kun søker om lån fra en eller to banker. Dette vil man kunne spare mange tusenlapper på i løpet av ett år. 

En annen stor fordel er at uScore er gratis å benytte seg av, og har et samarbeid med Creditsafe og gjeldsregisteret. På den måten kan man være sikker på at uScore er trygt å bruke. 

I vår uScore anmeldelse kan vi konkludere at uScore har utviklet en tjeneste som kan være veldig nyttig for veldig mange. Spesielt i tiden vi er i nå, der renten fortsette å øke. Med uScore kan man oppnå en lavere rente, som gjør at man kan spare mye penger. 

Ofte stilte spørsmål om uScore

Hva er Defero?

Defero har nå byttet navn til uScore. Det er en tjeneste hvor du kan få kredittsjekk, få lånetilbud fra ulike banker og aktører samt få tips til hvordan du kan forbedre din økonomi. 

Er uScore trygt?

uScore helt trygt å bruke. Du registrerer deg gjennom BankID og all dataen er kryptert. De samarbeider også med gjeldsregisteret. 

Hva er kredittscore?

Kredittscore viser sannsynligheten for at du vil være en trygg lånetaker eller ikke. Kredittscoren baseres på et tall fra 1 til 100, der 100 er best. Jo høyere score, desto bedre lånetilbud vil du kunne få. 

Hva innebærer en kredittsjekk?

En kredittsjekk sjekker ut din betalingsevne. Har du betalingsanmerkninger eller mye gjeld, vil kredittscoren være lav. Kredittscoren baseres også ut fra nåværende lån, inntekt og andre faktorer. 

Hva tilbyr Defero?

uScore, tidligere Defero, gir deg en kredittsjekk ut fra din økonomi, som baseres på blant annet inntekt, lån, kreditt og gjeld. De gir deg også lånetilbud fra flere banker ut fra din kredittsjekk. Les mer i vår Defero anmeldelse her.

Kan jeg få bedre lån gjennom Defero?

Ettersom Defero gir deg lånetilbud fra flere forskjellige banker basert på din kredittscore, vil du kunne få en mye bedre låneavtale ved å benytte deg av deres tjeneste. 

Hva er uScore?

uScore var tidligere kalt Defero og er en tjeneste hvor du kan kredittsjekke deg selv. Basert på kredittsjekken vil du kunne søke om lån fra ulike banker og aktører.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *