Hopp til innholdet

Søk om billån

Skal du kjøpe bil? Da kan du spare mye penger på å få et billån med en gunstig rente. Ved å sammenligne billån fra ulike banker får du bedre tilbud og kan spare flere tusen kroner.

Sammenlign billån

Billån er blant de mest dyre lånene mange nordmenn har. Ved å velge billånet med omhu kan du spare mye penger på sikt. Sammenligner du lån fra ulike banker vil bankene konkurrere om deg, som gir bedre lånevilkår.

✔️ Få tilbud fra mange banker
✔️ Velg det tilbudet som er best for deg
✔️ Lån et billån uten egenkapital

Beste billån

Vi anbefaler Lendo

1. Søknad
Fyll ut informasjon om deg og søk på billån

2. Motta tilbud
Få de beste tilbudene fra flere banker, helt gratis

3. Velg lånet
Velg det tilbudet som passer deg og dine behov

(Annonse) Eksempel: Pris på bil 500 000 kr over 5 år, egenkapital 200 000 kr, effektiv rente 7,72%,
totalpris over 5 år, 57 048 kr, totalt 357 048 kr.

Sammenlign billån

Mange som ser etter et nytt billån velger ofte å kun søke hos banken de allerede er kunde. Dette endre i mange tilfeller i at man godkjenner et lån som har en høy rente. Slik sammenligner du billån for å få bedre renter på lånet:

Søk om et billån

Når du skal søke om et billån, er det lurt å søke om lånetilbud fra flere banker. Ved å bruke en sammenligningstjeneste som Lendo vil du motta tilbake fra mange norske banker, kun ved å sende inn én søknad.

Velg det beste billånet

Etter søknaden er sendt inn vil du motta tilbud fra de bankene som ønsker å tilby deg et lån. Sammenlign de ulike tilbudene og velg det lånet som er best for din situasjon.

Signer lånekontrakt

Det er helt gratis å søke og du velger selv om du vil takke ja eller nei til tilbudene du har mottatt. Dersom du har mottatt et billån du ønsker å gå videre med, kan du gå i gang med å signere kontrakten.

Hva er et billån?

Enkelt forklart er et billån et lån som gir deg muligheten til å kjøpe den bilen du ønsker, uavhengig om du vil ha en ny eller brukt bil. Man skiller som regel mellom to forskjellige typer billån:

  1. Billån med sikkerhet: Det betyr at du tar opp lånet med pant i bilen. Dersom du ikke betaler for deg, kan banken altså kreve at du selge bilen. Et slikt lån gir som regel lavere rente.
  2. Billån uten sikkerhet: Ønsker du ikke å ha pant i bilen, må du belage deg på et lån med høyere rente. Dette er fordi banken kategoriserer lånet som mer risiko.
Hva er billån
Velg beste billån

Hvor mye kan jeg spare på å sammenligne billån?

Å gå til innkjøp av en bil kan kategoriseres som et av de dårligste investeringene. Bilen har en begrenset holdbarhetstid og vil redusere seg i verdi over tid. Likevel gir bilen mye frihet og man kan spare mye tid i hverdagen.

Billånet du har vil i stor grad avgjøre hvor mye du er nødt til å betale i måneden. Renter, nedbetalingstid og gebyrer er vesentlige faktorer for kostnaden. Ved å velge et lån som passer deg, vil du kunne spare mange tusen kroner i løpet av et år.

(Annonse) Eksempel: Pris på bil 500 000 kr over 5 år, egenkapital 200 000 kr, effektiv rente 7,72%,
totalpris over 5 år, 57 048 kr, totalt 357 048 kr.