Hopp til innholdet

Søk om omstartslån

Kan du stille med sikkerhet i bolig? Da kan et omstartslån være ideelt for deg. Da samler du alle lån og gjeld i et felles lån, som kan gi bedre lånevilkår.

Fordeler med et omstartslån

Et omstartslån kan bidra til å gi den en forbedret økonomisk situasjon. Har du et lån du ikke klarer å betjene, men kan stille bolig som sikkerhet. Da kan du bake alle lånene i et felles lån.

✔️ Du kan raskere bli kvitt gjeld
✔️ Trenger kun å forholde deg til ett lån
✔️ Lån opptil 10 millioner kroner med sikkerhet i bolig
✔️ Kan gi forbedret kredittscore

omstartslån

Slik søker du om et omstartslån

1. Søknad
Fyll ut informasjon om deg og søk om lån

2. Motta tilbud
Få de beste tilbudene fra flere banker, helt gratis

3. Velg lånet
Velg det tilbudet som passer deg og dine behov

(Annonse) Renteeksempel: Effektiv rente 6,65 %, 2 mill. over 25 år, kostnad kr 2.033.291, totalt kr 4.033.291

Sammenlign omstartslån

Det er viktig å være klar over at et omstartslån har dyrere renter enn et boliglån. Årsaken til det er fordi du inkluderer lån med høye renter i et nytt lån. Likevel vil et slikt lån gi vesentlig bedre renter enn et forbrukslån uten sikkerhet. Kombinert vil dette kunne gi deg et lån som vil kunne redusere utgiftene dine betraktelig. Slik kommer du i gang!

Søk om et omstartslån

Når du skal søke om et omstartslån, er det lurt å søke om lånetilbud fra flere banker. Ved å bruke en vil du få tilbud fra flere banker, kun ved å gjennomføre én søknad.

Velg det beste omstartslånet

Etter å ha søkt om lån vil du motta tilbud fra de bankene som har lyst til å gi deg et lån. Deretter kan du sammenligne de ulike tilbudene og velge det beste lånet ut fra dine behov.

Signer lånekontrakt

Husk at tilbudene ikke er bindende og du står fritt til å takke nei til alle sammen. Har du funnet et lånetilbud som du føler deg komfortabel med, kan du gå i gang med å signere lånekontrakten.

Beløp:
Peiode:
Show more results

Hva er omstartslån?

Et omstartslån betyr enkelt forklart at du samler gjelden din til ét samlet lån.

Har du kredittkortgjeld, forbrukslån uten sikkerhet i bolig eller andre smålån? Med et omstartslåm vil du kunne få lavere renter, samt at du kun må forholde deg til et lån. På den måten kan du både spare penger og få bedre kontroll over dine utgifter.

Dette kjennetegner et omstartslån

✔️ Samle dyre lån til ett og samme lån.
✔️ Få bedre kontroll over din økonomi.
✔️ Få et lån med lavere renter

kjennetegn omstartslån
omstartslån sparing

Hvor mye kan jeg spare på et omstartslån?

Det er ingen fasitsvar på hvor mye du kan spare på et omstartslån, ettersom dette er helt individuelt. Bankene som vurderer din søknad vil gi deg et tilbud ut fra din kredittscore. Denne vurderingen inkluderer blant annet alder, inntekt, utdanning, eksisterende gjeld og betalingsanmerkninger.

Har du derimot flere dyre lån, kan det være lurt å sende inn en søknad. Søknaden er helt uforpliktende. Det betyr at du kun burde takke ja til et tilbud dersom det tilsier at du vil få reduserte utgifter.

(Annonse) Eksempel: Nom rente 9,59% , Eff. rente 11,19%, kr 130.000, o/5 år. Kostnad kr 37.988, totalt kr 167.988.

Invester i aksjer, fond og mer. Alle investeringer tas på egen risiko.

X